+Follow me or go Home ?
Ones Azim :)
testtt
Thursday, 15 December 2011 | 17:48 | 0 comments
testing .

settle dah aku rasa . muahaha . nasihat aku , jangan guna bahasa wempittzxxss , jangan guna ringkasan . tulis macam aku ni haa . haha ! pastu , daftar shoutmix kat shoutmix.com . letak kod kat tagboard . okeh .

eh , buang post ni .

- sabella
IntRoduction..
Monday, 12 December 2011 | 07:47 | 0 comments
AssalaMuAlaikUM..

ni gmbar hiasan semata-mata..btw i like gmbr kartun^^

agak ssah buat blog ni ek..errh! sy budak bru belajar,huhu,ok lah,,ni nk story la skit ek,sbgai prmulaan la owg ktekn,..first of all..ak nk ucap trime ksih la untuk acik,or nme sbnarnyer nazihah bt nujman..ahakss! sbab dye tlong ak buatkn blog ni..hehe,ak knal dye dkat kem jambori bln 11 ari tu..ni owg nk ckp aku brhubung dgn dye mlalui fesbuk lar~,~ buat ape snarnyer nih ak buat blog?? haha..org buat blog,aku nk buat jgak..haha,btw sje je la ak create blog ni..just for fun^^.